Poznata voditeljka najavila svoju smrt! Najpotresnije obraćanje koje ćete pročitali, od reči jeza ulazi u kosti
Voditeljka, Foto: Printscreen/Instagram/fionafinewines

tragično

Poznata voditeljka najavila svoju smrt! Najpotresnije obraćanje koje ćete pročitali, od reči jeza ulazi u kosti

Ona je pre tragičnog kraja objavila svoju smrt, a njenu poruku podelila je sa javnošću rođena sestra Kajli.

Objavljeno:

Voditeljka Fiona Mekdonald izgubila je bitku sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), bolešću motornih neurona (MND).

Ona je pre tragičnog kraja objavila svoju smrt, a njenu poruku podelila je sa javnošću rođena sestra Kajli.

"Zbogom, moji prijatelji. Moja sestra Kajli objavljuje ovo jer mene više nema. Nadam se da gledam sa oblaka", piše u poruci australijske voditeljke emisije "It's a Knockout" koja je umrla u 67. godini.

U poruci se zatim navodi: "Sinoć je okončano nekoliko teških meseci. Bilo je vrlo mirno, dečaci (sinovi Hari i Rejf) i Kajli ostali su sa mnom da se oproste. Iako nikad nisam želela da umrem, pomisao da napustim svoje izmučeno telo bila je olakšanje.

Poslednjih nekoliko meseci bilo je teško. Budući da nisam mogla da gutam hranu, hranjenje na sondu koje je trebalo da me održi u životu, nije uspelo jer moja creva više nisu mogla da tolerišu bilo kakav proteinski napitak. Trpela sam užasne bolove u leđima jer moji mišići više nisu funkcionisali.

Crni humor koji mi je dobro služio tokom prvih godina ovog putovanja pretvorio se u očaj. Donela sam odluku nakon dugotrajne potrage da prekinem svu medicinsku podršku i konačno odem u bolnicu na palijativnu negu, Kada voliš život kao ja, potrebna je velika doza hrabrosti da doneseš odluke koje vode do oproštaja.

Zato nemojmo da kažemo "zbogom", jer se nadam da ću vas ponovno videti na drugoj strani. Do tada: "Vetar u leđa. Neka vas sunce greje lice, neka kiša tiho pada po vašim poljima dok se ponovno ne sretnemo, I neka vas Bog čuva. Nosim vašu ljubav i smeh sa sobom i nadam se da ćete me se sećati".

Čuvena glumica prikupljala je novac za istraživanje o bolesti sa kojom se borila. U pitanju je retko stanje koje karakteriše degeneracija nervnih ćelija koje kontrolišu voljne mišiće. Bolest dovodi do postepenog pogoršanja simptoma koji uključuju slabost mišića, trzanje i ukočenost.

03:13

Nova sezona Mozaika na Kurir televiziji, NAGRADNI FOND 1.000.000 DINARA! Voditeljka Danijela Pantić otkrila šta sve izdvaja ovaj kviz od ostalih!

(Espreso/blic žena/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.